Tunnbrödsstubbar med salami
Ingredienser:
2 stora skivor tunnbröd
100 g färskost
50 g salami (8 skivor)
0,5 st röd paprika
1 st päron
1 näve ruccola
2 stora skivor tunnbröd
100 g färskost
50 g salami (8 skivor)
0,5 st röd paprika
1 st päron
1 näve ruccola
Gör så här:
Bred färskost på tunnbrödet. Lägg ut korvskivorna längs ena långsidan. Kärna ur och skär paprikan i tunna skivor och lägg dem ovanpå salamin. Skär päronet i tunna skivor och lägg i en rad intill salamin. Strö över ruccola. Rulla ihop tunnbrödet från sidan med fyllning. Skär rullarna i 5 cm tjocka bitar, gärna snett så blir de snyggare att ställa på högkant.
Bred färskost på tunnbrödet. Lägg ut korvskivorna längs ena långsidan. Kärna ur och skär paprikan i tunna skivor och lägg dem ovanpå salamin. Skär päronet i tunna skivor och lägg i en rad intill salamin. Strö över ruccola. Rulla ihop tunnbrödet från sidan med fyllning. Skär rullarna i 5 cm tjocka bitar, gärna snett så blir de snyggare att ställa på högkant.
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 20 min.
Receptdatum: 2007-07-02
Tillagningstid: 20 min.
Receptdatum: 2007-07-02
Utskrivet: 2023-05-29 05:12
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/1004
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/1004