Grillade snittar med vit getost
Ingredienser:
4 skivor mörkt bröd
4 skivor vit Capri
(eller en annan fast getost)
0,5 st rödlök
4 msk flytande honung
4 skivor mörkt bröd
4 skivor vit Capri
(eller en annan fast getost)
0,5 st rödlök
4 msk flytande honung
Gör så här:
Sätt på ugnen och lägg brödskivorna på en bakpappersklädd plåt. Fördela bröden på plåten, lägg osten på brödet och ringla honung över. Gratinera i 5 minuter och låt allt svalna något. Dela brödskivorna i munsbitar och servera med lite grönsallad.
Serveras med:
Grönsallad
Sätt på ugnen och lägg brödskivorna på en bakpappersklädd plåt. Fördela bröden på plåten, lägg osten på brödet och ringla honung över. Gratinera i 5 minuter och låt allt svalna något. Dela brödskivorna i munsbitar och servera med lite grönsallad.
Serveras med:
Grönsallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 15 min.
Ugnstemperatur: 200°
Receptdatum: 2007-07-02
Tillagningstid: 15 min.
Ugnstemperatur: 200°
Receptdatum: 2007-07-02
Utskrivet: 2023-06-10 20:56
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/1005
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/1005