Vitlökssill
Ingredienser:
4 st urvattnade sillfiléer
2 dl créme fraiche
2 msk majonäs
2 st vitlöksklyftor
3 msk finhackad gräslök
2 msk röd stenbitsrom
malen vitpeppar
salt
4 st urvattnade sillfiléer
2 dl créme fraiche
2 msk majonäs
2 st vitlöksklyftor
3 msk finhackad gräslök
2 msk röd stenbitsrom
malen vitpeppar
salt
Gör så här:
Klipp eller skär sillen i centimeterstora bitar. Rör ihop crème fraiche och majonäs. Skala och pressa ner vitlöken i såsen. Rör ned gräslökshack och stenbitsrom och blanda allt väl. Rör till sist ner sillen och låt den sedan vila minst ett dygn i kylskåp.
Serveras med:
Kokt potatis
Klipp eller skär sillen i centimeterstora bitar. Rör ihop crème fraiche och majonäs. Skala och pressa ner vitlöken i såsen. Rör ned gräslökshack och stenbitsrom och blanda allt väl. Rör till sist ner sillen och låt den sedan vila minst ett dygn i kylskåp.
Serveras med:
Kokt potatis
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 24 tim.
Receptdatum: 2010-12-12
Tillagningstid: 24 tim.
Receptdatum: 2010-12-12
Utskrivet: 2023-04-02 07:03
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/1028
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/1028