Rabarberpaj
Ingredienser:
2 ägg
2 dl socker
2 dl vispgrädde
1 dl smält smör
4 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
5 dl rabarber
socker
2 ägg
2 dl socker
2 dl vispgrädde
1 dl smält smör
4 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
5 dl rabarber
socker
Gör så här:
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i vetemjöl med bakpulver. Häll i grädde,tillsätt smält smör. Häll smeten i en ugnsform. Strö över rabarberbitarna och lite socker. Grädda i ugn i 35-40 minuter.
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i vetemjöl med bakpulver. Häll i grädde,tillsätt smält smör. Häll smeten i en ugnsform. Strö över rabarberbitarna och lite socker. Grädda i ugn i 35-40 minuter.
Antal: 10 portioner.
Tillagningstid: 1 tim.
Ugnstemperatur: 175°
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 1 tim.
Ugnstemperatur: 175°
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-29 23:25
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/163
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/163