Kasslertoast
Ingredienser:
400 g kassler
2 st stora tomater
smältost
4 skivor vitt bröd
olja
ättiksgurka
100 g vitlöksost
400 g kassler
2 st stora tomater
smältost
4 skivor vitt bröd
olja
ättiksgurka
100 g vitlöksost
Gör så här:
Skär kasslern i 8 skivor. Skölj och skiva tomaterna. Bred på ett lager smältost på brödet. Ställ på plåt. Stek kasslern snabbt i oljan. Varva tomat, kassler och ättiksgurka. Toppa med skivor av vitlöksosten. Ställ in i ugn i cirka 8 minuter.
Serveras med:
Kall pilsner
Skär kasslern i 8 skivor. Skölj och skiva tomaterna. Bred på ett lager smältost på brödet. Ställ på plåt. Stek kasslern snabbt i oljan. Varva tomat, kassler och ättiksgurka. Toppa med skivor av vitlöksosten. Ställ in i ugn i cirka 8 minuter.
Serveras med:
Kall pilsner
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 15 min.
Ugnstemperatur: 225°
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 15 min.
Ugnstemperatur: 225°
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-30 00:13
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/173
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/173