Skinklåda med keso
Ingredienser:
300 g kokt och skivad potatis
60 g skivad purjolök
140 g rökt skinka
2 st ägg
2 dl mjölk
200 g keso
salt
malen svartpeppar
300 g kokt och skivad potatis
60 g skivad purjolök
140 g rökt skinka
2 st ägg
2 dl mjölk
200 g keso
salt
malen svartpeppar
Gör så här:
Skär skinkan i strimlor eller tärningar. Varva potatis, purjo och skinka i smord form. Vispa ägg och mjölk. Tillsätt keso, salt och peppar i ägg- och mjölkblandningen. Häll stanningen över potatisblandningen. Grädda i ugn i 30 minuter
Skär skinkan i strimlor eller tärningar. Varva potatis, purjo och skinka i smord form. Vispa ägg och mjölk. Tillsätt keso, salt och peppar i ägg- och mjölkblandningen. Häll stanningen över potatisblandningen. Grädda i ugn i 30 minuter
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 1 tim.
Ugnstemperatur: 200°
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 1 tim.
Ugnstemperatur: 200°
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-04-02 08:44
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/185
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/185