Krämig sås
Ingredienser:
1 dl vatten
3 msk koncentrerad hummerfond
1 dl crème Fraiche
2,5 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
1 knippa dill
3 msk röd stenbitsrom
salt
1 dl vatten
3 msk koncentrerad hummerfond
1 dl crème Fraiche
2,5 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
1 knippa dill
3 msk röd stenbitsrom
salt
Gör så här:
Blanda vatten, hummerfond, crème fraiche, grädde och senap i en lÃ¥g vid kastrull och koka ihop sÃ¥sen nÃ¥got. Sjud under lock 10 minuter. Hacka dillen och rör ner den och rom i sÃ¥sen. Smaka av med salt. LÃ¥t allt fÃ¥ ett uppkok.
Serveras med:
Fisk
Blanda vatten, hummerfond, crème fraiche, grädde och senap i en lÃ¥g vid kastrull och koka ihop sÃ¥sen nÃ¥got. Sjud under lock 10 minuter. Hacka dillen och rör ner den och rom i sÃ¥sen. Smaka av med salt. LÃ¥t allt fÃ¥ ett uppkok.
Serveras med:
Fisk
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-01-31 02:19
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/244
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/244