Persilje- & dragonsås
Ingredienser:
2 dl hönsbuljong av tärning
2 dl crème fraiche
2 msk hackad persilja
2 msk hackad dragon
salt
peppar
2 dl hönsbuljong av tärning
2 dl crème fraiche
2 msk hackad persilja
2 msk hackad dragon
salt
peppar
Gör så här:
Slå i buljongen till såsen och värm den. Rör ned crème fraiche och örtkryddor. Låt koka 3-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Serveras med:
Stek och grillad kyckling
Slå i buljongen till såsen och värm den. Rör ned crème fraiche och örtkryddor. Låt koka 3-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Serveras med:
Stek och grillad kyckling
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 10 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 10 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-03-29 15:19
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/264
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/264