Spenat- & saffransröra
Ingredienser:
250 g färsk eller fryst bladspenat
1 schalottenlök
1/2 pkt saffran, 0,25 g
2 1/2 dl Kelda Mild Citronsås
1 krm salt
250 g färsk eller fryst bladspenat
1 schalottenlök
1/2 pkt saffran, 0,25 g
2 1/2 dl Kelda Mild Citronsås
1 krm salt
Gör så här:
Skala och hacka löken. Fräs spenat och lök i smör i en gryta. Rör ner saffran och Kelda sås till fisk. Smaka av med salt. Låt koka ihop ca 2 minuter.
Serveras med:
Stekt och grillad fisk
Skala och hacka löken. Fräs spenat och lök i smör i en gryta. Rör ner saffran och Kelda sås till fisk. Smaka av med salt. Låt koka ihop ca 2 minuter.
Serveras med:
Stekt och grillad fisk
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 10 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 10 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-29 05:10
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/287
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/287