Svartvinbärssås
Ingredienser:
steksky
1 msk vetemjöl
3 dl köttbuljong
1 msk svartvinbärsgelé
1 dl grädde
salt
svartpeppar
steksky
1 msk vetemjöl
3 dl köttbuljong
1 msk svartvinbärsgelé
1 dl grädde
salt
svartpeppar
Gör så här:
Värm stekskyn och pudra mjölet över. Häll på buljongen och koka i 5 minuter. Smaka av med gelé, salt och peppar. Runda av med grädden.
Serveras med:
Kött
Färs
Vilt
Värm stekskyn och pudra mjölet över. Häll på buljongen och koka i 5 minuter. Smaka av med gelé, salt och peppar. Runda av med grädden.
Serveras med:
Kött
Färs
Vilt
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-29 05:15
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/291
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/291