Falustroganoff
Ingredienser:
2 st gula lökar
1 msk smör
500 g strimlad falukorv
1 msk vetemjöl
2 krm malen svartpeppar
4 msk tomatpuré
2 tsk fransk senap
2,5 dl matlagningsgrädde
2 st gula lökar
1 msk smör
500 g strimlad falukorv
1 msk vetemjöl
2 krm malen svartpeppar
4 msk tomatpuré
2 tsk fransk senap
2,5 dl matlagningsgrädde
Gör så här:
Skala och hacka löken. Fräs löken glansig i smöret. Häll i korven och låt fräsa med en stund. Strö över vetemjöl och peppar. Rör om och tillsätt puré, senap och grädde. Småkoka i 5 minuter.
Serveras med:
Ris
Pasta
Skala och hacka löken. Fräs löken glansig i smöret. Häll i korven och låt fräsa med en stund. Strö över vetemjöl och peppar. Rör om och tillsätt puré, senap och grädde. Småkoka i 5 minuter.
Serveras med:
Ris
Pasta
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-30 00:33
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/329
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/329