Saffranspytt
Ingredienser:
5 st potatisar
2 st morötter
1 st röd paprika
1 st purjolök
2 msk olja
300 g falukorv
1 st kryddstark korv
1 pkt saffran
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
5 st potatisar
2 st morötter
1 st röd paprika
1 st purjolök
2 msk olja
300 g falukorv
1 st kryddstark korv
1 pkt saffran
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
Gör så här:
Skala och tärna potatis och morötter. Kärna ur och tärna paprika. Strimla purjolöken. Fräs allt grönt i oljan. Skär korvarna i tärningar. Låt fräsa med det gröna i 5 minuter. Smaka av med saffran, salt och peppar.
Serveringstips!
Klicka över lite gräddfil vid servering.
Serveras med:
Gräddfil
Bröd
Skala och tärna potatis och morötter. Kärna ur och tärna paprika. Strimla purjolöken. Fräs allt grönt i oljan. Skär korvarna i tärningar. Låt fräsa med det gröna i 5 minuter. Smaka av med saffran, salt och peppar.
Serveringstips!
Klicka över lite gräddfil vid servering.
Serveras med:
Gräddfil
Bröd

Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-03-29 15:33
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/344
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/344