Fylld aubergine
Ingredienser:
2 st auberginer
1 st gul lök
250 gr keso naturell
0,5 dl finhackade kryddor
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl riven ost
2 st auberginer
1 st gul lök
250 gr keso naturell
0,5 dl finhackade kryddor
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl riven ost
Gör så här:
Dela auberginerna på längden och gröp ur dem. Skär inkromet i små bitar. Skala och finhacka löken. Blanda inkråmet, lök, keso, örtkrydda, salt, peppar och ost. Fyll skalen med blandningen. Gratinera i ugn i 15 minuter.
Serveras med:
Sallad
Dela auberginerna på längden och gröp ur dem. Skär inkromet i små bitar. Skala och finhacka löken. Blanda inkråmet, lök, keso, örtkrydda, salt, peppar och ost. Fyll skalen med blandningen. Gratinera i ugn i 15 minuter.
Serveras med:
Sallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 250°
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 250°
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-29 03:55
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/351
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/351