Gorgonzolabiffar
Ingredienser:
1 skiva vitt bröd
1 dl vatten
1 st ägg
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
500 g köttfärs
100 g gorgonzolaost
2 msk matlagningsyoghurt
2 msk olja
1 skiva vitt bröd
1 dl vatten
1 st ägg
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar
500 g köttfärs
100 g gorgonzolaost
2 msk matlagningsyoghurt
2 msk olja
Gör så här:
Smula brödet och häll på vattnet. Låt stå i 10 minuter. Tillsätt ägg, salt, peppar och köttfärs. Blanda allt väl. Rör ner mosad gorgonzolaost och yoghurt. Blanda till smidig färs. Forma biffar och stek i olja, 5 minuter på var sida.
Serveras med:
Bröd
Sallad
Smula brödet och häll på vattnet. Låt stå i 10 minuter. Tillsätt ägg, salt, peppar och köttfärs. Blanda allt väl. Rör ner mosad gorgonzolaost och yoghurt. Blanda till smidig färs. Forma biffar och stek i olja, 5 minuter på var sida.
Serveras med:
Bröd
Sallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-06-08 20:25
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/381
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/381