Heta räkrullar
Ingredienser:
500 g räkor med skal
1 dl majonnäs
0,5 dl crème fraiche
0,5 msk chilipulver
2 msk chilisås
2 msk rödlök finhackad
4 ark tunnbröd
färsk körvel att garnera med
500 g räkor med skal
1 dl majonnäs
0,5 dl crème fraiche
0,5 msk chilipulver
2 msk chilisås
2 msk rödlök finhackad
4 ark tunnbröd
färsk körvel att garnera med
Gör så här:
Skala räkorna och hacka dem fint. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, chilipulver och chilisås. Vänd ner räkorna och löken. Stryk ut räksmeten på tunnbröden. Rulla ihop till rullar och skär i 2-3 cm tjocka skivor. Lägg rundlarna på ett fat och garnera med blad av färsk körvel.
Skala räkorna och hacka dem fint. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, chilipulver och chilisås. Vänd ner räkorna och löken. Stryk ut räksmeten på tunnbröden. Rulla ihop till rullar och skär i 2-3 cm tjocka skivor. Lägg rundlarna på ett fat och garnera med blad av färsk körvel.
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-29 03:51
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/39
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/39