Kalkon med chevrésmör
Ingredienser:
400 g kalkonbröst
smör
citron
salt
peppar
Sås:
50 g chevréost
50 g smör
0,5 dl finskuren gräslök
0,5 dl finskuren persilja
salt
peppar
400 g kalkonbröst
smör
citron
salt
peppar
Sås:
50 g chevréost
50 g smör
0,5 dl finskuren gräslök
0,5 dl finskuren persilja
salt
peppar
Gör så här:
Skär bort kanterna på chevrén, mosa och blanda med smör, gräslök, persilja, salt och peppar. Rulla in i plastfilm och förvara i kylskåp. Skiva kalkonen i så tunna skivor som möjligt. Stek skivorna snabbt på båda sidor i smör bara precis så de får färg. Pressa över citron och krydda med salt och peppar.
Serveras med:
Klyftpotatis
Haricots verts
Skär bort kanterna på chevrén, mosa och blanda med smör, gräslök, persilja, salt och peppar. Rulla in i plastfilm och förvara i kylskåp. Skiva kalkonen i så tunna skivor som möjligt. Stek skivorna snabbt på båda sidor i smör bara precis så de får färg. Pressa över citron och krydda med salt och peppar.
Serveras med:
Klyftpotatis
Haricots verts
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 45 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 45 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-04-02 08:03
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/435
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/435