Kyckling Taj Mahal
Ingredienser:
1 kg kyckling
3 msk soja
1 burk champinjoner
4 gula lökar
2 äpplen
2 tsk curry
1 tsk paprikapulver
1,5 tsk salt
1 burk bambuskott
Persikoklyftor
Slätbladig persilja
Cocosflingor
1 kg kyckling
3 msk soja
1 burk champinjoner
4 gula lökar
2 äpplen
2 tsk curry
1 tsk paprikapulver
1,5 tsk salt
1 burk bambuskott
Persikoklyftor
Slätbladig persilja
Cocosflingor
Gör så här:
Skär kycklingen i bitar. Skala löken och hacka den grovt. Dela äpplena i 4 klyftor, tag bort kärnhuset och hacka äpplet grovt. Pensla kycklingbitarna med soja. Bryn bitarna i en wok tills de får fin färg. Krydda dem med curry, paprika och salt. Lägg i lök och äpple, champinjoner, bambuskott och låt allt puttra i cirka 20 minuter. Rör om då och då. Garnera med avrunna persikoklyftor, persilja och kokosflingor.
Serveras med:
Ananas
Mango Chutney
Jasminris
Skär kycklingen i bitar. Skala löken och hacka den grovt. Dela äpplena i 4 klyftor, tag bort kärnhuset och hacka äpplet grovt. Pensla kycklingbitarna med soja. Bryn bitarna i en wok tills de får fin färg. Krydda dem med curry, paprika och salt. Lägg i lök och äpple, champinjoner, bambuskott och låt allt puttra i cirka 20 minuter. Rör om då och då. Garnera med avrunna persikoklyftor, persilja och kokosflingor.
Serveras med:
Ananas
Mango Chutney
Jasminris
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 45 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 45 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-04-02 07:08
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/451
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/451