Löjromsentré
Ingredienser:
300 g löj- eller laxrom
2 st rödlökar
6 skivor vitt formbröd
2 dl créme fraiche
300 g löj- eller laxrom
2 st rödlökar
6 skivor vitt formbröd
2 dl créme fraiche
Gör så här:
Tina rommen, låt den ev rinna av i en mycket tät sil. Skala och hacka löken mycket fint. Rosta brödskivorna. Kantskär och dela dem i trekanter. Servera rommen på en liten assiett med tillbehören runt om. Den som vill lyxa till det ytterligare kan med fördel garnera med en dillvippa och en citronskiva.
Tina rommen, låt den ev rinna av i en mycket tät sil. Skala och hacka löken mycket fint. Rosta brödskivorna. Kantskär och dela dem i trekanter. Servera rommen på en liten assiett med tillbehören runt om. Den som vill lyxa till det ytterligare kan med fördel garnera med en dillvippa och en citronskiva.
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-06-08 19:46
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/46
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/46