Pepparkyckling med pasta
Ingredienser:
4 kycklingfiléer
0,5 tsk salt
2 tsk grovmalen svartpeppar
2 msk hackad persilja
2 vitlöksklyftor
1 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
olja
pasta
4 kycklingfiléer
0,5 tsk salt
2 tsk grovmalen svartpeppar
2 msk hackad persilja
2 vitlöksklyftor
1 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
olja
pasta
Gör så här:
Koka pasta. Strimla kycklingen och fräs dem i olja. Salta och peppra. Fräs persilja och vitlök i olja i pastakastrullen. Häll i grädde och senap i persiljefräset. Häll tillbaka pastan och rör om. Häll i kycklingen och smaka av.
Serveras med:
Sallad
Koka pasta. Strimla kycklingen och fräs dem i olja. Salta och peppra. Fräs persilja och vitlök i olja i pastakastrullen. Häll i grädde och senap i persiljefräset. Häll tillbaka pastan och rör om. Häll i kycklingen och smaka av.
Serveras med:
Sallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 20 min.
Fredagstips: 2000-08-17
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 20 min.
Fredagstips: 2000-08-17
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-03-29 15:59
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/469
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/469