Tortilla med het kycklingfyllning
Ingredienser:
8 st vetetortillas à 20 cm i diameter
2 grillade kycklinglår
200 g färska champinjoner
2 pressade vitlöksklyftor
6 msk salsasås
500 g Keso naturell
16 skivor ost
8 st vetetortillas à 20 cm i diameter
2 grillade kycklinglår
200 g färska champinjoner
2 pressade vitlöksklyftor
6 msk salsasås
500 g Keso naturell
16 skivor ost
Gör så här:
Tärna kycklingköttet, skär champinjonerna i bitar. Blanda kyckling, champinjoner, vitlök, salsasås och keso. Fördela blandningen i tortillorna och rulla ihop. Lägg på ostskivorna. Gratinera i ugn tills osten fått fin färg, 8 minuter.
Tips!
Tortillorna kan rullas ihop i förväg och sedan gratineras strax före serverningen
Tärna kycklingköttet, skär champinjonerna i bitar. Blanda kyckling, champinjoner, vitlök, salsasås och keso. Fördela blandningen i tortillorna och rulla ihop. Lägg på ostskivorna. Gratinera i ugn tills osten fått fin färg, 8 minuter.
Tips!
Tortillorna kan rullas ihop i förväg och sedan gratineras strax före serverningen
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 200°
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 200°
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-03-29 15:40
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/482
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/482