Ädelostfyllda kycklingfiléer
Ingredienser:
4 st kycklingfiléer
50 g ädelost
1 msk soja
1 dl grädde
1 dl mjölk
rosépeppar
4 st kycklingfiléer
50 g ädelost
1 msk soja
1 dl grädde
1 dl mjölk
rosépeppar
Gör så här:
Gör en ficka i varje filé och fyll den med ädelost. Smörj en ugnsform och lägg filéerna i den. Pensla filéerna med soja. Blanda grädde och mjölk och häll blandningen runt kycklingen. In i mitten av ugnen i 20 minuter
Serveras med:
Klyftpotatis
Gör en ficka i varje filé och fyll den med ädelost. Smörj en ugnsform och lägg filéerna i den. Pensla filéerna med soja. Blanda grädde och mjölk och häll blandningen runt kycklingen. In i mitten av ugnen i 20 minuter
Serveras med:
Klyftpotatis
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 200°
Fredagstips: 1999-01-07
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 200°
Fredagstips: 1999-01-07
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-06-10 20:54
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/486
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/486