Grönpepparspätta
Ingredienser:
600 g spätta
1 dl grädde
1 dl gräddfil
1 tsk salt
1,5 tsk grönpeppar
1,5 tsk körvel
1,5 tsk basilika
600 g spätta
1 dl grädde
1 dl gräddfil
1 tsk salt
1,5 tsk grönpeppar
1,5 tsk körvel
1,5 tsk basilika
Gör så här:
Vik spättafiléerna dubbel i en låg och vid kastrull. Vispa ihop grädde, gräddfil och kryddor. Häll över fisken. Småkoka i 8 minuter.
Serveras med:
Kokt pressad potatis
Sallad
Vik spättafiléerna dubbel i en låg och vid kastrull. Vispa ihop grädde, gräddfil och kryddor. Häll över fisken. Småkoka i 8 minuter.
Serveras med:
Kokt pressad potatis
Sallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 20 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 20 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-30 00:03
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/522
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/522