Gunnebosill
Ingredienser:
1 kg inlagd sill
2 dl majonnäs
2 dl gräddfil
1 tsk krossade enbär
3 lagerblad
6 cl gin
6 cl sherry
1 tsk salt
1 krm grovmalen svartpeppar
1 kg inlagd sill
2 dl majonnäs
2 dl gräddfil
1 tsk krossade enbär
3 lagerblad
6 cl gin
6 cl sherry
1 tsk salt
1 krm grovmalen svartpeppar
Gör så här:
Blanda lagen och skär sillen i bitar. Lägg allt i ett krus. Låt stå svalt i två dygn.
Serveras med:
Kokt potatis
Blanda lagen och skär sillen i bitar. Lägg allt i ett krus. Låt stå svalt i två dygn.
Serveras med:
Kokt potatis
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 48 tim.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 48 tim.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-04-02 08:44
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/523
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/523