Hummerfisk
Ingredienser:
600 g fiskfilé, t.ex. torsk
0,5 tsk citronpeppar
Sås:
2 dl crème fraiche
0,5 dl mjölk
1,5 msk hummerfond
0,5 dl hackade färska örtkryddor
600 g fiskfilé, t.ex. torsk
0,5 tsk citronpeppar
Sås:
2 dl crème fraiche
0,5 dl mjölk
1,5 msk hummerfond
0,5 dl hackade färska örtkryddor
Gör så här:
Skär fisken i bitar och krydda med citronpeppar. Vispa ihop crème fraiche, mjölk och hummerfond i en låg, vid panna. Låt koka upp och lägg i fisken. Låt allt sjuda under lock 5-6 minuter. Strö över kryddorna.
Serveras med:
Potatis
Smörfräst svamp blandat med spenat
Skär fisken i bitar och krydda med citronpeppar. Vispa ihop crème fraiche, mjölk och hummerfond i en låg, vid panna. Låt koka upp och lägg i fisken. Låt allt sjuda under lock 5-6 minuter. Strö över kryddorna.
Serveras med:
Potatis
Smörfräst svamp blandat med spenat
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-04-02 08:03
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/526
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/526