Krämig ostspätta
Ingredienser:
600 g rödspättafilé
1,5 tsk salt
200 g Crème Bonjour Gräslök
2 msk vatten
1 dl hackad gräslök
1 msk koncentrerad fiskfond
1 dl crème fraiche
1 dl skalade räkor
600 g rödspättafilé
1,5 tsk salt
200 g Crème Bonjour Gräslök
2 msk vatten
1 dl hackad gräslök
1 msk koncentrerad fiskfond
1 dl crème fraiche
1 dl skalade räkor
Gör så här:
Dela fiskfiléerna längs med mittlinjen och salta. Rör ut osten i lite vatten och blanda i hälften av gräslöken. Fördela blandningen på fisken och och rulla ihop dem. Lägg rullarna tätt i vid kastrull. Blanda fond och crème fraiche och häll över fisken. Sjud allt under lock i 5 minuter. Strö över resten av gräslöken och räkor vid servering.
Serveras med:
Kokt pressad potatis
Lättkokta fint strimlade grönsaker
Dela fiskfiléerna längs med mittlinjen och salta. Rör ut osten i lite vatten och blanda i hälften av gräslöken. Fördela blandningen på fisken och och rulla ihop dem. Lägg rullarna tätt i vid kastrull. Blanda fond och crème fraiche och häll över fisken. Sjud allt under lock i 5 minuter. Strö över resten av gräslöken och räkor vid servering.
Serveras med:
Kokt pressad potatis
Lättkokta fint strimlade grönsaker
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Fredagstips: 2003-08-14
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Fredagstips: 2003-08-14
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-30 00:10
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/537
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/537