Senapssill
Ingredienser:
4 sillfiléer
Sås:
4 msk senap
1 msk vinäger
1 msk socker
3 msk olja
1 msk dill, klippt
4 sillfiléer
Sås:
4 msk senap
1 msk vinäger
1 msk socker
3 msk olja
1 msk dill, klippt
Gör så här:
Lägg fileerna i kallt vatten i 12 timmar. Dela sillen i bitar och lägg i burk. Blanda ingredienserna till såsen väl och häll över sillen. Vänd ner sillen ordentligt i såsen. Låt stå svalt i 2 dygn.
Serveras med:
Kokt potatis
Lägg fileerna i kallt vatten i 12 timmar. Dela sillen i bitar och lägg i burk. Blanda ingredienserna till såsen väl och häll över sillen. Vänd ner sillen ordentligt i såsen. Låt stå svalt i 2 dygn.
Serveras med:
Kokt potatis
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 60 tim.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 60 tim.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-04-02 07:59
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/571
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/571