Strömmingslåda
Ingredienser:
600 g strömmingsfiléer
1 tsk salt
mildrökt kaviar
3 dl mjölk
2 msk tomatpuré
1 dl finhackad dill
600 g strömmingsfiléer
1 tsk salt
mildrökt kaviar
3 dl mjölk
2 msk tomatpuré
1 dl finhackad dill
Gör så här:
Krydda filéerna med salt på köttsidan. Lägg en klick kaviar och lite dill på varje filé. Rulla ihop filéerna och lägg dem tätt i smord ugnsform. Blanda mjölk, tomatpuré och resterande dill. Häll blandningen över fisken. Stek i ugn i 25 minuter
Serveras med:
Potatismos
Krydda filéerna med salt på köttsidan. Lägg en klick kaviar och lite dill på varje filé. Rulla ihop filéerna och lägg dem tätt i smord ugnsform. Blanda mjölk, tomatpuré och resterande dill. Häll blandningen över fisken. Stek i ugn i 25 minuter
Serveras med:
Potatismos
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 40 min.
Ugnstemperatur: 225°
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 40 min.
Ugnstemperatur: 225°
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-29 22:56
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/583
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/583