Tacofisk
Ingredienser:
600 g tinad fryst fiskfilé
1 tsk salt
2,5 dl mellangrädde
0,5 dl tacosås
2 dl riven ost
20 tortillachips
600 g tinad fryst fiskfilé
1 tsk salt
2,5 dl mellangrädde
0,5 dl tacosås
2 dl riven ost
20 tortillachips
Gör så här:
Salta fisken och lägg den i en smord form. Blanda ihop gädde med tacosås och ost. Häll såsen över fisken. Krossa tortillachipsen och strö dem över. Ställ in rätten mitt i ugnen och gratinera den i 25 minuter innan den serveras.
Serveras med:
Kokt potatis
Kokt majs
Sallad
Salta fisken och lägg den i en smord form. Blanda ihop gädde med tacosås och ost. Häll såsen över fisken. Krossa tortillachipsen och strö dem över. Ställ in rätten mitt i ugnen och gratinera den i 25 minuter innan den serveras.
Serveras med:
Kokt potatis
Kokt majs
Sallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 225°
Fredagstips: 2003-04-24
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 225°
Fredagstips: 2003-04-24
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-29 04:30
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/584
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/584