Biff Rydberg
Ingredienser:
20 st medelstora potatisar
600 g oxfilé
2 st gula lökar
smör
4 st äggulor
20 st medelstora potatisar
600 g oxfilé
2 st gula lökar
smör
4 st äggulor
Gör så här:
Skala och tärna potatisen. Tärna filéen. Skala och hacka löken. Stek alltsammans var för sig. Servera allt uppdelat på tallrik. Lägg på en äggula på varje portion.
Serveras med:
Dijonsenap
Skala och tärna potatisen. Tärna filéen. Skala och hacka löken. Stek alltsammans var för sig. Servera allt uppdelat på tallrik. Lägg på en äggula på varje portion.
Serveras med:
Dijonsenap
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-03-29 15:50
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/610
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/610