Vitlöksgriljerade havskräftor
Ingredienser:
4 st havskräftor
kräftorna skall helst komma från bur
smör
1 pressad vitlöksklyfta
en kvarts dl dill
4 st havskräftor
kräftorna skall helst komma från bur
smör
1 pressad vitlöksklyfta
en kvarts dl dill
Gör så här:
Dela kräftorna på längden. Rör ut smöret med dillen. Pressa i vitlöken i smöret och rör om. Klicka smör på varje kräfthalva. Lägg kräftorna i ugnsform och griljera i ugn tills smöret smälter.
Dela kräftorna på längden. Rör ut smöret med dillen. Pressa i vitlöken i smöret och rör om. Klicka smör på varje kräfthalva. Lägg kräftorna i ugnsform och griljera i ugn tills smöret smälter.
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 250°
Fredagstips: 2001-12-27
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 250°
Fredagstips: 2001-12-27
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-04-02 07:27
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/62
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/62