Dovhjortswraps
Ingredienser:
300 g dovhjortsstek
2 st fänkålsstånd
1 dl majonäs
1 st apelsin
salt
grovmalen peppar
4 st tortillabröd eller mjukt tunnbröd
300 g dovhjortsstek
2 st fänkålsstånd
1 dl majonäs
1 st apelsin
salt
grovmalen peppar
4 st tortillabröd eller mjukt tunnbröd
Gör så här:
Strimla och stek steken. Riv skalet av apelsinen. Ansa färnkålen och hyvla mycket tunnt. Blanda den strimlade fänkålen med majonäs och den strimlade steken. Smaka av med apelsinskal, salt och peppar. Gör gärna fyllningen en stund innan så att smakerna drar in i röran. Värm brödet i ugn ett par minuter. Fördela fyllningen på brödets övre halva, vik in botten och rulla ihop. Servera genast.
Serveras med:
Coleslaw
Strimla och stek steken. Riv skalet av apelsinen. Ansa färnkålen och hyvla mycket tunnt. Blanda den strimlade fänkålen med majonäs och den strimlade steken. Smaka av med apelsinskal, salt och peppar. Gör gärna fyllningen en stund innan så att smakerna drar in i röran. Värm brödet i ugn ett par minuter. Fördela fyllningen på brödets övre halva, vik in botten och rulla ihop. Servera genast.
Serveras med:
Coleslaw
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 45 min.
Ugnstemperatur: 175°
Fredagstips: 1999-12-16
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 45 min.
Ugnstemperatur: 175°
Fredagstips: 1999-12-16
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-06-08 20:17
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/624
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/624