Fransk senapsbiff
Ingredienser:
4 skivor ryggbiff á 125 g
0,5 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
1 gul lök
2 msk kapris
2 kvistar timjan
1 kvist rosmarin
2 msk senap
1 msk fransk senap
2 äggulor
smör
4 skivor ryggbiff á 125 g
0,5 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
1 gul lök
2 msk kapris
2 kvistar timjan
1 kvist rosmarin
2 msk senap
1 msk fransk senap
2 äggulor
smör
Gör så här:
Skär ett par jack i kanterna på biffskivorna. Blanda mjölet med salt och peppar och vänd biffarna i det. Skala och finhacka löken. Hacka kapris och örtkryddor och blanda det och löken med all senap och äggulorna. Fördela röran över biffarna. Stek biffarna med röran nedåt i 2 minuter först. Vänd biffarna och stek 2 minuter på andra sidan och servera genast.
Serveras med:
Bakad potatis
Blandad sallad
Skär ett par jack i kanterna på biffskivorna. Blanda mjölet med salt och peppar och vänd biffarna i det. Skala och finhacka löken. Hacka kapris och örtkryddor och blanda det och löken med all senap och äggulorna. Fördela röran över biffarna. Stek biffarna med röran nedåt i 2 minuter först. Vänd biffarna och stek 2 minuter på andra sidan och servera genast.
Serveras med:
Bakad potatis
Blandad sallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 20 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 20 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-06-08 20:31
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/639
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/639