Lövbiffrullar med röd fyllning
Ingredienser:
1 liten röd paprika
1 vitlöksklyfta
8 marinerade soltorkade tomater
1 dl kesella
0.5 tsk salt
några droppar tabasco
500 g lövbiff
1 msk smör eller margarin
0.5 tsk salt
0.5 tsk pepparmix
1 liten röd paprika
1 vitlöksklyfta
8 marinerade soltorkade tomater
1 dl kesella
0.5 tsk salt
några droppar tabasco
500 g lövbiff
1 msk smör eller margarin
0.5 tsk salt
0.5 tsk pepparmix
Gör så här:
Skölj, kärna ur och fintärna paprikan. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Strimla tomaterna. Blanda paprika och tomat med kesella. Smaka av med salt och tabasco. Lägg en klick röd röra på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med trästickor. Hetta upp matfettet i en stekpanna. När matfettet är ljusgult och slutat skumma läggs lövbiffen i och får bryna runt om på medelstark värme ca 5 min. Krydda med salt och pepparmix.
Serveras med:
Pommes Frites
Broccoli
Skölj, kärna ur och fintärna paprikan. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Strimla tomaterna. Blanda paprika och tomat med kesella. Smaka av med salt och tabasco. Lägg en klick röd röra på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med trästickor. Hetta upp matfettet i en stekpanna. När matfettet är ljusgult och slutat skumma läggs lövbiffen i och får bryna runt om på medelstark värme ca 5 min. Krydda med salt och pepparmix.
Serveras med:
Pommes Frites
Broccoli
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Fredagstips: 2002-03-14
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Fredagstips: 2002-03-14
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-06-10 20:56
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/685
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/685