Renskavsgryta
Ingredienser:
500 g fryst renskav
140 g bacon
1 st gul lök
2 dl grädde
salt
malen svartpeppar
500 g fryst renskav
140 g bacon
1 st gul lök
2 dl grädde
salt
malen svartpeppar
Gör så här:
Tag renskaven direkt från frysen. Stek och finfördela renskaven. Skala, hacka och stek löken mjuk. Skär baconet i bitar och stek. Slå bort överflödigt fett. Blanda allt i stekpannan. Slå över grädde. Låt sjuda i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Serveras med:
Ris
Potatis
Pasta
Tag renskaven direkt från frysen. Stek och finfördela renskaven. Skala, hacka och stek löken mjuk. Skär baconet i bitar och stek. Slå bort överflödigt fett. Blanda allt i stekpannan. Slå över grädde. Låt sjuda i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Serveras med:
Ris
Potatis
Pasta
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 30 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-05-29 23:45
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/715
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/715