Risnudlar i grön curry
Ingredienser:
1 pkt risnudlar
400 g tunnt skivad fläskfilé
250 g blomkål i små buketter
1 paprika i bitar
250 g purjolök i bitar
3 msk matolja
3 msk green curry paste
4 dl kokosmjölk
2 msk fisksås
2 msk ostronsås
en halv pressad lime
1 msk socker
1 pkt risnudlar
400 g tunnt skivad fläskfilé
250 g blomkål i små buketter
1 paprika i bitar
250 g purjolök i bitar
3 msk matolja
3 msk green curry paste
4 dl kokosmjölk
2 msk fisksås
2 msk ostronsås
en halv pressad lime
1 msk socker
Gör så här:
Fräs kött och grönsaker hastigt i en het wokpanna med olja. Rör ned currypastan och tillsätt kokosmjölk, fisksås, ostronsås, limesaft och socker. Låt sjuda ett par minuter. Tillaga nudlarna enligt anvisning och rör sedan ned dem med köttet och grönsakerna.
Serveras med:
Blandad sallad
Limeklyftor
Fräs kött och grönsaker hastigt i en het wokpanna med olja. Rör ned currypastan och tillsätt kokosmjölk, fisksås, ostronsås, limesaft och socker. Låt sjuda ett par minuter. Tillaga nudlarna enligt anvisning och rör sedan ned dem med köttet och grönsakerna.
Serveras med:
Blandad sallad
Limeklyftor
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-06-10 19:56
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/721
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/721