Senapskassler
Ingredienser:
500 g benfri kassler
2 st äpplen
senap
1 st purjolök
500 g benfri kassler
2 st äpplen
senap
1 st purjolök
Gör så här:
Skär kasslern i halvcentimeter tunna skivor. Skala, kärna ur och skär äpplena i skivor. Bred senap på hälften av kasslerskivorna. Lägg på en skiva äpple på varje senapsstruken kasslerskiva. Täck med nästa obestrukna kasslerskiva. Skölj purjon och dra av bladen. Förväll purjobladen hastigt i kokande vatten. Rulla ett purjoblad kring varje kasslerpaket och fäst ihop. Smält smör och stek paketen ca 3 minuter på varje sida.
Serveras med:
Kokt potatis
Sallad
Skär kasslern i halvcentimeter tunna skivor. Skala, kärna ur och skär äpplena i skivor. Bred senap på hälften av kasslerskivorna. Lägg på en skiva äpple på varje senapsstruken kasslerskiva. Täck med nästa obestrukna kasslerskiva. Skölj purjon och dra av bladen. Förväll purjobladen hastigt i kokande vatten. Rulla ett purjoblad kring varje kasslerpaket och fäst ihop. Smält smör och stek paketen ca 3 minuter på varje sida.
Serveras med:
Kokt potatis
Sallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 25 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 25 min.
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-04-02 08:21
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/731
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/731