Tomatrullader
Ingredienser:
500 g lövbiff
1 gul lök
12 gröna oliver
0,5 dl hackad basilika
1 tsk salt
1 krm grovmalen svartpeppar
500 g krossade tomater
1 köttbuljongtärning
1 msk brunt farinsocker
1 msk rödvinsvinäger
500 g lövbiff
1 gul lök
12 gröna oliver
0,5 dl hackad basilika
1 tsk salt
1 krm grovmalen svartpeppar
500 g krossade tomater
1 köttbuljongtärning
1 msk brunt farinsocker
1 msk rödvinsvinäger
Gör så här:
Lägg ut lövbiffen på en skärbräda. Skala och finhacka löken och hacka oliverna. Blanda lök och oliver med basilika, salt och peppar. Fördela hacket på köttet, rulla ihop och fäst med små trästickor. Koka upp de krossade tomaterna med buljongen, farinsocker och vinäger i en vid panna. Lägg i rulladerna och låt sjuda under lock i 20 minuter och servera genast
Serveras med:
Pasta
Färskriven parmesanost
Broccoli
Lägg ut lövbiffen på en skärbräda. Skala och finhacka löken och hacka oliverna. Blanda lök och oliver med basilika, salt och peppar. Fördela hacket på köttet, rulla ihop och fäst med små trästickor. Koka upp de krossade tomaterna med buljongen, farinsocker och vinäger i en vid panna. Lägg i rulladerna och låt sjuda under lock i 20 minuter och servera genast
Serveras med:
Pasta
Färskriven parmesanost
Broccoli
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 45 min.
Fredagstips: 2003-05-15
Receptdatum: 2004-11-11
Tillagningstid: 45 min.
Fredagstips: 2003-05-15
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-06-08 21:12
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/755
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/755