Chokladtryffel
Ingredienser:
100 gr mörk blockchoklad
1 msk vispgrädde
1äggula
1 msk rom
100 gr mörk blockchoklad
1 msk vispgrädde
1äggula
1 msk rom
Gör så här:
Smält blockchokladen över ett varmt vattenbad. Rör därefter ner äggula, grädde och rom. Låt sedan smeten svalna tills det går att rulla kulor av den.Rulla små kulor och doppa dem i kakao. Förvaras kallt.
Serveras med:
Kakaopulver
Smält blockchokladen över ett varmt vattenbad. Rör därefter ner äggula, grädde och rom. Låt sedan smeten svalna tills det går att rulla kulor av den.Rulla små kulor och doppa dem i kakao. Förvaras kallt.
Serveras med:
Kakaopulver
Tillagningstid: 2 tim.
Receptdatum: 2004-11-11
Receptdatum: 2004-11-11
Utskrivet: 2023-03-29 15:30
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/8
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/8