Tonfisk & paprikafyllda enchilladas
Ingredienser:
4 paprikor (gärna i olika färger)
2 burkar tonfisk i vatten (Ã 200 g)
1 burk kesella (Ã 250 g)
1 burk tomatsalsa (Ã 350 g)
8 tortillabröd
olja
salt
grovmalen svartpeppar
spiskummin
4 paprikor (gärna i olika färger)
2 burkar tonfisk i vatten (Ã 200 g)
1 burk kesella (Ã 250 g)
1 burk tomatsalsa (Ã 350 g)
8 tortillabröd
olja
salt
grovmalen svartpeppar
spiskummin
Gör så här:
Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna. Fräs dem i 1 msk olja i några minuter. Låt tonfisken rinna av och blanda den med paprikan. Krydda med 1 tsk salt, 1 krm peppar och 2 tsk spiskummin. Rör ned en dl av kesellan och salsan. Fördela tonfiskröran på tortillabröden. Rulla ihop dem och lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda resten av kesellan med salsan. Bred blandningen över tortillarullarna och gratinera mitt i ugn i 9 minuter. Servera genast.
Serveras med:
Grönsallad
Skölj, kärna ur och fintärna paprikorna. Fräs dem i 1 msk olja i några minuter. Låt tonfisken rinna av och blanda den med paprikan. Krydda med 1 tsk salt, 1 krm peppar och 2 tsk spiskummin. Rör ned en dl av kesellan och salsan. Fördela tonfiskröran på tortillabröden. Rulla ihop dem och lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda resten av kesellan med salsan. Bred blandningen över tortillarullarna och gratinera mitt i ugn i 9 minuter. Servera genast.
Serveras med:
Grönsallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 250°
Fredagstips: 2004-12-16
Receptdatum: 2005-01-02
Tillagningstid: 30 min.
Ugnstemperatur: 250°
Fredagstips: 2004-12-16
Receptdatum: 2005-01-02
Utskrivet: 2023-05-29 04:04
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/808
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/808