Skagenröra
Ingredienser:
200 g skalade räkor, gärna i lake
kräftstjärtar går också bra
200 g crabfish
surimi eller liknande
100 g röd stenbitsrom
5 dl majonäs
1 pkt frusen dill
citronpeppar
200 g skalade räkor, gärna i lake
kräftstjärtar går också bra
200 g crabfish
surimi eller liknande
100 g röd stenbitsrom
5 dl majonäs
1 pkt frusen dill
citronpeppar
Gör så här:
Skär crabfishen i mindre bitar. Ãven räkorna kan delas om de är mycket stora. Blanda crabfish, räkor, stenbitsrom, majonäs och dill och rör ihop.
Serveras med:
Bakad potatis
Fylld baguette
Skär crabfishen i mindre bitar. Ãven räkorna kan delas om de är mycket stora. Blanda crabfish, räkor, stenbitsrom, majonäs och dill och rör ihop.
Serveras med:
Bakad potatis
Fylld baguette
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2005-02-19
Tillagningstid: 15 min.
Receptdatum: 2005-02-19
Utskrivet: 2023-03-29 16:16
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/826
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/826