Kyckling & paprika under currytäcke
Ingredienser:
1 grön paprika
1 röd paprika
4 kycklingfiléer
0,5 tsk salt
200 g naturell färskost
2 dl vatten
40 g curry kryddmix
1 grön paprika
1 röd paprika
4 kycklingfiléer
0,5 tsk salt
200 g naturell färskost
2 dl vatten
40 g curry kryddmix
Gör så här:
Skölj, kärna ur och strimla paprika och lägg kycklingen i en ugnsform. Strö över salt och strimlad paprika. Späd färskosten med lite av vattnet. Blanda resterande vatten med kryddmixen och rör sedan ihop den med färskosten. Häll såsen över kyckling och paprika. Ställ in mitt i ugnen i 20 minuter och se till att kycklingen är ordentligt genomstekt innan den serveras.
Serveras med:
Ris
Bröd
Sallad
Skölj, kärna ur och strimla paprika och lägg kycklingen i en ugnsform. Strö över salt och strimlad paprika. Späd färskosten med lite av vattnet. Blanda resterande vatten med kryddmixen och rör sedan ihop den med färskosten. Häll såsen över kyckling och paprika. Ställ in mitt i ugnen i 20 minuter och se till att kycklingen är ordentligt genomstekt innan den serveras.
Serveras med:
Ris
Bröd
Sallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 45 min.
Ugnstemperatur: 225°
Fredagstips: 2005-11-17
Receptdatum: 2005-11-21
Tillagningstid: 45 min.
Ugnstemperatur: 225°
Fredagstips: 2005-11-17
Receptdatum: 2005-11-21
Utskrivet: 2023-05-29 04:43
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/889
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/889