Currysill
Ingredienser:
2 burkar matjessillfiléer, á 200 g
3 dl gräddfil
2 tsk curry
1 dm purjolök
0,5 röd paprika
0,5 gul paprika
2 burkar matjessillfiléer, á 200 g
3 dl gräddfil
2 tsk curry
1 dm purjolök
0,5 röd paprika
0,5 gul paprika
Gör så här:
Låt sillen rinna av. Skär filéerna i sneda bitar. Lägg bitarna på ett fat. Blanda gräddfil och curry. Bred det över sillen. Låt stå kallt ett par timmar innan sillen ska serveras. Finstrimla purjolöken. Finhacka paprikan. Garnera sillfatet med grönsakerna.
Serveras med:
Grovt bröd
Potatis
Låt sillen rinna av. Skär filéerna i sneda bitar. Lägg bitarna på ett fat. Blanda gräddfil och curry. Bred det över sillen. Låt stå kallt ett par timmar innan sillen ska serveras. Finstrimla purjolöken. Finhacka paprikan. Garnera sillfatet med grönsakerna.
Serveras med:
Grovt bröd
Potatis
Antal: 6 portioner.
Tillagningstid: 2 tim.
Receptdatum: 2005-11-23
Tillagningstid: 2 tim.
Receptdatum: 2005-11-23
Utskrivet: 2023-05-30 00:12
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/905
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/905