Kyckling i mustsås
Ingredienser:
4 kycklingfiléer
smör
Sås:
2 dl crème fraiche
2 dl (jul)must
1 hönsbuljongtärning
1 tsk malen ingefära
1 tsk rosmarin
1 msk soya
4 kycklingfiléer
smör
Sås:
2 dl crème fraiche
2 dl (jul)must
1 hönsbuljongtärning
1 tsk malen ingefära
1 tsk rosmarin
1 msk soya
Gör så här:
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna med höga kanter. Ta ur filéerna och blanda ner ingredienserna till såsen i pannan och rör om. Lägg tillbaka kycklingen i såsen. Lägg på ett lock på pannan och låt småkoka i 10 minuter innan servering.
Serveras med:
Rosmarinkryddad ugnsstekt potatis- och rotsaksblandning
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna med höga kanter. Ta ur filéerna och blanda ner ingredienserna till såsen i pannan och rör om. Lägg tillbaka kycklingen i såsen. Lägg på ett lock på pannan och låt småkoka i 10 minuter innan servering.
Serveras med:
Rosmarinkryddad ugnsstekt potatis- och rotsaksblandning
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 25 min.
Fredagstips: 2006-08-31
Receptdatum: 2006-09-09
Tillagningstid: 25 min.
Fredagstips: 2006-08-31
Receptdatum: 2006-09-09
Utskrivet: 2023-06-10 19:44
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/944
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/944