Bakad potatis med äggröra & lax
Ingredienser:
4 bakpotatisar
6 ägg
3 msk crème fraiche
1 krm salt
200 g rökt lax
nymald svartpeppar
4 bakpotatisar
6 ägg
3 msk crème fraiche
1 krm salt
200 g rökt lax
nymald svartpeppar
Gör så här:
Slå på ugnen. Baka potatisarna i ca 1 timme. Vispa ihop ägg och crème fraiche, krydda med salt. Slå i äggröran i en teflonpanna och rör sedan äggröran krämig med trägaffel. Strimla laxen. Kryssa och öppna potatisen. Fyll med äggröra och strimlad lax.
Serveras med:
Extra crème fraiche
Grönsallad
Slå på ugnen. Baka potatisarna i ca 1 timme. Vispa ihop ägg och crème fraiche, krydda med salt. Slå i äggröran i en teflonpanna och rör sedan äggröran krämig med trägaffel. Strimla laxen. Kryssa och öppna potatisen. Fyll med äggröra och strimlad lax.
Serveras med:
Extra crème fraiche
Grönsallad
Antal: 4 portioner.
Tillagningstid: 1 tim.
Ugnstemperatur: 200°
Receptdatum: 2006-09-23
Tillagningstid: 1 tim.
Ugnstemperatur: 200°
Receptdatum: 2006-09-23
Utskrivet: 2023-06-10 20:27
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/954
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/954