Rödbetor med pepparrotsdressing
Ingredienser:
1 kg rödbetor
80 g babyspenat
1 pkt bacon i tärningar
Sås:
2 dl matlagningsyoghurt
1 msk riven pepparrot
1 msk senap
0,5 dl hackad persilja
1 kg rödbetor
80 g babyspenat
1 pkt bacon i tärningar
Sås:
2 dl matlagningsyoghurt
1 msk riven pepparrot
1 msk senap
0,5 dl hackad persilja
Gör så här:
Skrubba rödbetorna och koka dem mjuka. Spola dem i kallt vatten och tryck av skalet. Dela dem i klyftor. Strö spenaten på ett fat och lägg rödbetor över. Stek bacontärningarna knapriga och låt dem rinna av på hushållspapper. Strö baconet över rödbetorna. Rör ihop yoghurt, pepparrot, senap och persilja, klicka röran över rödbetorna.
Serveras med:
Som del av kräftbuffé
Skrubba rödbetorna och koka dem mjuka. Spola dem i kallt vatten och tryck av skalet. Dela dem i klyftor. Strö spenaten på ett fat och lägg rödbetor över. Stek bacontärningarna knapriga och låt dem rinna av på hushållspapper. Strö baconet över rödbetorna. Rör ihop yoghurt, pepparrot, senap och persilja, klicka röran över rödbetorna.
Serveras med:
Som del av kräftbuffé
Antal: 10 portioner.
Tillagningstid: 45 min.
Receptdatum: 2006-09-24
Tillagningstid: 45 min.
Receptdatum: 2006-09-24
Utskrivet: 2023-04-02 07:46
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/963
Källa: http://www.middagsdags.se/recept/view/963